Nemesis: Carnomorphs

Nemesis: Carnomorphs

SKU
ARNEM002
Barcode:
5907222999226
Κατηγορία:
Άλλες εταιρίες
 • Παίχτες:
  1-5
 • Ηλικία:
  12+
 • Διάρκεια παιχνιδιού:
  150'
 • Ημ. Κυκλοφορίας:
  06/2021
 • Επέκταση:
  Ναι

«Στο τέλος, όλα συνέβησαν λόγω μίας και μόνο γάτας.
                Κατάφερε και τρύπωσε κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας με τους βιολόγους του Adrastea, όσο βρισκόμασταν στη τροχιά του DB-198. Αφού συλλέξαμε τα δείγματα επιστρέψαμε και όλοι μας αναπαυθήκαμε στα stasis pods.

                Όλοι…

                Εκτός από την γάτα.

                Ακόμα και οι εννιά ζωές της δεν μπόρεσαν να την σώσουν. Καθώς το πλοίο επιταχύνθηκε στα 1000G, ο καημένος αίλουρος μετατράπηκε σε βλήμα τεσσάρων κιλών που κατάφερε να σπάσει τα περισσότερα δοχεία δείγματος, ενώ στο τέλος μετατράπηκε σε ένα λεπτό στρώμα σούπας πρωτεΐνης στην πόρτα του διαφράγματος. Δεν έγινε και τίποτα, έτσι; Ε, λοιπόν αποδείχτηκε πως κάτι περίεργο ήταν κρυμμένο στα κατεστραμμένα δείγματα. Μια σαρκοβόρα, παρασιτική μορφή XNA που μπορούσε να προσκολληθεί ακόμα και σε DNA, αλλάζοντας πλήρως την δομή του για να δημιουργήσουν φορείς οργανισμών. Αυτός ο περίεργος ιός αναδόμησε τα απομεινάρια της γάτας και κινήθηκε σε όλη την βιομάζα των προμηθειών στη κουζίνα. Στο τέλος, κατάφερε να μας εντοπίσει, κλειδωμένους στα stasis pods͘ - πακέτα λαχταριστού κρέατος που περιμένουν να ανοιχθούν.
                Σύντομα, έγινε το αναπόφευκτο. Προσπαθήσαμε να τα πολεμήσουμε αλλά όσο αιμορραγούσαμε και όσο περισσότεροι από εμάς πέθαιναν, γίνονταν όλο και πιο ισχυρά, σε δύναμη και μέγεθος.  Όσοι απομείναμε σχεδιάζουμε να καταστρέψουμε το σκάφος, αλλά το μονοπάτι για το δωμάτιο ελέγχου είναι μπλοκαρισμένο από τον αρχικό φορέα, μια μάζα σάρκας που κουβαλά ένα παραμορφωμένο κεφάλι γάτας. Προσφέρθηκα να το αντιμετωπίσω με ένα jerry-rigged flamethrower. Το ξέρω πως είναι τρελό και οι πιθανότητες δεν βρίσκονται με το μέρος μου αλλά αυτό το καταραμένο ζώο πρέπει να πληρώσει για ό,τι έγινε στο πλήρωμά μου!»

Κάποιες πληροφορίες για το παιχνίδι και τους εχθρούς:

Larvae (Metagorgers):

Στην αρχή του παιχνιδιού θα είναι το μοναδικό περιεχόμενο του σάκου των εξωγήινων, χωρίς κανέναν άλλο ισχυρότερο. Αλλά, κάθε φορά θα σας τυχαίνει ένας, θα πρέπει να ρίξετε ζάρι για να δείτε πόσοι ακόμα θα εμφανιστούν (συνήθως 2 με 4).
                Θα μπορέσουν να σας πληγώσουν ελαφρά αλλά μόλις το κάνουν θα τραπούν σε φυγή (μαζί με το κομμάτι που δάγκωσαν και το DNA.  Ως αποτέλεσμα, στο τέλος του γύρου αν δεν κατορθώσετε να το σκοτώσετε, τους μαζεύετε από το ταμπλό και τοποθετείτε ένα Shambler token στον σάκο. Με λίγα λόγια, το Metagorger ξέφυγε, εξελίχθηκε και βρίσκεται κάπου μέσα στο σκάφος.

Shamblers:

Τα Shamblers είναι αρκετά δυνατοί αντίπαλοι και μπορούν να σας προκαλέσουν αρκετά μεγάλη ζημιά. Η εξέλιξη τους όμως, προϋποθέτει την εύρεση κάποιου πτώματος και την ολική του κατάποση.

Fleshbeasts:

Εξελιγμένοι Shambler. Αποτελούν τους ισχυρότερους αντιπάλους στο παιχνίδι – ισχυρότεροι και από την Intruder Queen  - και μπορούν να δημιουργηθούν από την κατανάλωση ενός ολόκληρου πτώματος, έτσι μπορούν να υπάρχουν παραπάνω από ένας στο ταμπλό.
                Είναι σχεδιασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να ασκούν αποτρόπαια πίεση στους παίκτες όσον αφορά τα μέτρα που πρέπει να λάβουν για να εμποδίσουν την εμφάνισή τους…διαφορετικά απλά την έχουν πατήσει.

Butcher:

Με το πέρασμα του χρόνου, ένας από τους shambler μπορεί να φάει έναν άλλο, και με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε ένας Butcher. Είναι αρκετά δυνατός αντίπαλος αλλά μπορεί να υπάρξει μονάχα ένας στο ταμπλό κάθε φορά.

Γενικά για τις μάχες:

Οι μάχες θα διαφέρουν πολύ σε σχέση με το Core Box. Στην ουσία εξαναγκάζει τους παίκτες να πάρουν έναν πιο ενεργό ρόλο – με λίγα λόγια να βεβαιωθούν πως οι κινήσεις τους δεν θα επιτρέψουν σε ό,τι βρίσκεται στο πλοίο να εξελιχθεί παραπέρα.
                Αν και δεν το καθιστά παιχνίδι μάχης αλλά επιβίωσης, η αίσθηση θα είναι πολύ διαφορετική. Θα πρέπει να θες να παλέψεις και αν χρειαστεί να σκοτώσεις ξανά και ξανά  για να βεβαιωθείς πως είναι νεκρό, από το να τρέχεις όλη την ώρα.

Κάρτες Μετάλλαξης:

Οι κάρτες μόλυνσης μετατρέπονται σε μετάλλαξης και καταφθάνουν με ένα σωρό μειονεκτήματα, είτε αυτά είναι προσωρινά ή και μόνιμα!            
                Αυτό που μπορεί όμως να συμβεί είναι ένα ισχυρό μειονέκτημα να ακολουθείται από κάποιο μικρό buff. Ένα παράδειγμα, μπορεί να μην επιτρέπετε να κουβαλάτε όπλα, αλλά θα έχετε ένα πλεονέκτημα στις μάχες κοντινής απόστασης.

Πτώματα:

Η ποσότητα των πτωμάτων μέσα στο σκάφος θα είναι αρκετή ώστε να βρεθείτε αντιμέτωπο με το εξής δίλλημα: ή θα ξοδέψετε πολύτιμα αγαθά για να τα κάψετε, διακινδυνεύοντας με αυτό τον τρόπο σημαντικά μέρη του πλοίου, ή θα τα αγνοήσετε με τις συνέπειες να καραδοκούν σε κάθε σας βήμα.

Εν τέλει, σκοπός αυτής της επέκτασης είναι να υπάρχει μόνιμη πίεση  καθώς θα πρέπει να ολοκληρώσετε τον σκοπό σας αλλά και να αντιμετωπίσετε ταυτόχρονα τα Carnomorphs.

Copyright © 2017 Magento, Inc. All rights reserved. Developed by Netsteps